Vier jaar Moringa’s Finest

geplaatst in: Nieuws | 0

Vier jaar Moringa’s Finest: Ik ben inmiddels zo’n 4 jaar bezig met Moringa, de website is expres gespecialiseerd in enkel Moringa producten omdat ik moringa als een topproduct zie. (ook kurkuma en nog een paar hoor)

Als enige Nederlandse kweker krijg ik veel aandacht, men komt van heinde en ver om de moringa kas te beleven, vooral veel Aziaten zijn zeer onder de indruk en bestellen veel verse moringa. Vooral in Begië krijgt Moringa’s Finest een goede voet aan de grond. Vier jaar Moringa’s Finest

Doordat ik al lange tijd Moringa aan het promoten ben krijgen veel andere bedrijven nu interesse. Wij hebben vanaf het begin een relatief lage prijs aangehouden voor een biologisch gecertificeerd product, vaak minder dan de helft van de prijs van anderen, uitzonderingen daar gelaten. Ik heb me tot nu toe niet uitgelaten over de zgn. concurrenten en hun trucjes, je wordt namelijk bedonderd waar je bij staat. Veel moringa poeder is machinaal geoogst en werkelijk ALLES wordt tot poeder vermalen. Ook wordt het vaak met een magnetron gedroogd.

Moringa olie wordt vermengd met sesamolie. Capsules en tabletten worden vermengd met zouten en antiklontermiddelen waardoor ze bijna waardeloos worden. Thee bladeren worden verzwaard met zout waardoor ze meer wegen en smaakloos zijn. De lijst gaat verder…

Met Moringa’s finest doen we niet mee aan deze trucjes. Sterker nog… we gaan de puurste moringa in de markt zetten tegen een betaalbare prijs. Binnenkort kunt u een voorproefje krijgen met de Moringa Delicata, de voorraad is echter zeer klein. We gaan dus 2 lijnen voeren, de biologische moringa die we al langer leveren en onze eigen lijn. Olie uit eigen zaad, bladpoeder van eigen kwekerij, thee uit eigen kwekerij. Hopelijk kunnen we de prijs van de olie dan ook drukken, de kwaliteit die wij leveren heeft een hoge inkoopprijs, we hebben geen concessie aan de kwaliteit willen doen.

Tot zo ver, blijf scherp. Luister naar je intuïtie.
Op de foto’s zie je het verschil tussen een “gerenomeerd merk” en dat van Moringa’s Finest

 

Jouke van de Berg

 

 

Vier jaar Moringa's Finest
Moringa’s Finest Delicata Bladpoeder – Moringa bladpoeder uit eigen kas (foto 1 – Vier jaar Moringa’s Finest )

 

Vier jaar Moringa's Finest
Moringa’s Finest Delicata Bladpoeder – Moringa bladpoeder uit eigen kas (foto 2 Vier jaar Moringa’s Finest )

Geef een antwoord