Moringa voor Dieren: Werkend vanuit mijn praktijk als natuurgenezer, heb ik veel ervaring met Moringa bladpoeder op het welzijn van dieren. Al vele jaren heb ik dieren behandeld in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde. De resultaten die ik door het gebruik van Moringa heb geboekt, zijn verbazingwekkend goed.

Ik heb biologische Moringa Bladpoeder aangeraden aan de eigenaren van dieren, die bij mij kwamen met vragen en/of klachten van diverse aard, (met name bij katten, honden & paarden).

“Het is aan ons mensen, om onze gezelschapsdieren te voorzien van voedsel dat bevorderend is voor de gezondheid. Hoe zeer wij het ook proberen, de natuurlijke habitat van dieren kunnen wij niet nabootsen. Een dier weet namelijk van nature, wat goed voor hem/haar is en weet tekortkomingen in het lichaam te signaleren, nog voordat deze zich uiten via bijvoorbeeld ziekteverschijnselen. In de natuur zoekt een dier dan intuïtief dat op, wat het nodig heeft.”

Wat wij wel kunnen doen, is ons dier voorzien van goede voedingsstoffen.

Moringa is een uiterst krachtig en hoogwaardig voedsel voor dieren, bestaande uit vitaminen, mineralen, essentiële eiwitten, antioxidanten, anti-ontstekings middelen en omega oliën.

De hoge voedingswaarde van Moringa wordt makkelijk opgenomen in het lichaam van uw dier. Uw huisdier absorbeert alle voedingsstoffen die noodzakelijk zijn en dat resulteert in:

  • een goede spijsvertering,
  • het krachtig en sterk maken van gewrichten, spieren, botten en tanden,
  • het optimaliseren van de stofwisseling, waarbij vetweefsel wordt verminderd en spierweefsel wordt opgebouwd,
  • het tegengaan van ondervoeding,
  • het ontgiften en de reiniging het hele systeem,
  • het geven van een enorme oppepper aan het immuunsysteem,

Moringa is niet alleen van invloed op het fysieke lichaam van een dier. Moringa heeft invloed op het hele systeem, fysiek, mentaal en emotioneel.

Moringa helpt uw dier om lekker in zijn vel te zitten:

  • Het bevat veel magnesium. Magnesium tekort kan tot depressies lijden.
  • Moringa verminderd stress en verhoogd het ‘happy hormoon’ in het lichaam waardoor een volledig gevoel van welzijn ontstaat.
  • Moringa ontspant het lichaam en werkt rustgevend op een hyperactief temperament.
  • De phyto-provitaminen in Moringa kunnen helpen bij o.a.angst en paniek. Ze hebben een gunstige werking op de stress drempel en geven langdurige energie – (heel goed voor bijvoorbeeld angstige paarden).

Maar u hoeft niet te wachten tot uw dier klachten heeft om Moringa te geven, een dagelijkse onderhouds dosering werkt heel goed preventief.

 

Zo, dat verlaagt de rekeningen van de dierenarts!

Geef uw huisdier elke dag Moringa en zie zelf het verschil…

 

 

© Moringa voor Dieren – Moringa’s Finest