Met Moringa’s Finest streven we na om de Moringa meer bekendheid te geven, eigenlijk erkenning. Een plantaardig voedsel dat zonder dierenleed kan helpen om zowel mens als dier gevoed en gezond te krijgen. Eiwitten, mineralen, vitamines, aminozuren, antioxidanten, bioflavinoïden etc. alles zit er in en in enorme grote hoeveelheden. Voor de westerse mens is het een mooie toevoeging in ons dagelijks voedsel welke door massaproductie vaak te arm en eenzijdig wordt.

Door Moringa als vers product aan te bieden zijn we voorlopig nog uniek in Europa, ook de plukboompjes kom je nergens zo mooi en goedkoop tegen. Wat we niet zelf kunnen maken importeren we van een farm in India die met biologische verantwoorde teelt het bladpoeder en de olie maakt. Moringa’s Finest heeft het proces van teelt, oogst en drogen verfijnt waardoor onze eigen productie van bladpoeder en thee een kwaliteit en fijne smaak heeft die geen concurrentie kent, hierin zullen we verder uitbreiden zodat we dit unieke product van eigen bodem jaarrond kunnen leveren.

We zijn een jong en dynamisch bedrijfje dat in de toekomst nog veel gaat bieden. Kijk goed rond, wees objectief, hopelijk komt u steeds weer bij Moringa’s Finest terug.

Naast moringa gaan we ook nog andere heilzame planten en kruiden leveren, hou daarvoor onze website en andere media in de gaten.

Moringa’s Finest staat garant voor persoonlijke, snelle service en klantgerichte adviezen.


Iedereen die dit leest bedanken wij allereerst voor uw steun, daarnaast hopen we u als terugkerende tevreden klant te zien.

 

JOUKE VAN DEN BERG.

Toen ik voor het eerst informatie over de Moringa producten tegen kwam, was mijn interesse direct gewekt. Ik ben het zelf gaan gebruiken en dat beviel erg goed, zo goed zelf dat ik alle andere voedingssupplementen aan de kant heb gezet.

Door dagelijks Moringa aan mijn voeding toe te voegen, door sapjes en ook door het eten, ging ik me steeds gezonder en vitaler voelen. Dat was te merken op meerdere vlakken, onder anderen dat ik beter sliep en minder slaap nodig had, mijn bloedsuikerspiegel werd stabieler en ik had minder voedsel nodig, ook ging ik geestelijk lekkerder in mijn vel zitten. Alles bij elkaar kwam ik met hulp van Moringa weer in balans zonder enige negatieve bijwerking of terugval.

Op diverse websites zag ik wel wat informatie over zelf kweken van Moringa, maar deze straatjes bleken allemaal dood te lopen. Dat wekte mijn interesse, want planten kweken zit mij in het bloed. Na wat experimenteren lukte het mij om in het voorjaar van 2014 een flinke partij levensvatbare Moringa boompjes op te kweken. Daarmee was tevens de geboorte van Moringa’s Finest een feit.

Ons doel is om Moringa in de bekendheid te brengen, dus ook voor het brede publiek. Dit in een unieke combinatie van gezonde plukboompjes, vers te leveren blad en daarnaast nog andere Moringaprodukten van natuurlijke afkomst tegen een betaalbare prijs aan te bieden.

Ik heb er zin in, het is een prachtig product, waar ik me met hart en ziel voor in ga zetten.

 

Jouke van den Berg