Moringa’s Finest is opgezet door Jouke vd Berg en Jane Scott, beiden zijn we zeer verbonden met de natuur en zeer bekend met kruiden en geneeskrachtige planten. De Moringa trok onze speciale aandacht vanwege de veelzijdigheid, rijkdom en tevens eenvoud van deze schitterende boom. In de ayurvedische leer wordt de Moringa hoog aangeschreven, een traditie die wij graag in ere houden.

De producten die we aanbieden gebruiken we zelf ook en hebben we eerst op kwaliteit getest. Onze verse producten worden in alle rust en zonder chemische bestrijdingsmiddelen gekweekt.

Producten die we importeren komen van gecertificeerde biologische kwekerijen, zonder tussenhandelaren. We nemen alleen producten in ons assortiment op waar we zelf tevreden over zijn, tevreden over het product zelf en over de prijs/kwaliteit verhouding.

Met Moringa’s Finest streven we er naar om een duurzaam en gezond product aan te bieden tegen een nette prijs en daarnaast nog zoveel mogelijk ondersteuning en informatie te geven, eerlijke informatie over gebruiksmogelijkheden, kooktips en wat er nog meer op ons pad komt.

Wij wensen u een optimale gezondheid toe en hopen u als klant te mogen begroeten.

Jouke van den Berg en Jane Scott

 

JOUKE VAN DEN BERG.

Toen ik voor het eerst informatie over de Moringa producten tegen kwam, was mijn interesse direct gewekt. Ik ben het zelf gaan gebruiken en dat beviel erg goed, zo goed zelf dat ik alle andere voedingssupplementen aan de kant heb gezet.
Door dagelijks Moringa aan mijn voeding toe te voegen, door sapjes en ook door het eten, ging ik me steeds gezonder en vitaler voelen. Dat was te merken op meerdere vlakken, onder anderen dat ik beter sliep en minder slaap nodig had, mijn bloedsuikerspiegel werd stabieler en ik had minder voedsel nodig, ook ging ik geestelijk lekkerder in mijn vel zitten. Alles bij elkaar kwam ik met hulp van Moringa weer in balans zonder enige negatieve bijwerking of terugval.
Op diverse websites zag ik wel wat informatie over zelf kweken van Moringa, maar deze straatjes bleken allemaal dood te lopen. Dat wekte mijn interesse, want planten kweken zit mij in het bloed. Na wat experimenteren lukte het mij om in het voorjaar van 2014 een flinke partij levensvatbare Moringa boompjes op te kweken. Daarmee was tevens de geboorte van Moringa’s Finest een feit.
Ons doel is om Moringa in de bekendheid te brengen, dus ook voor het brede publiek. Dit in een unieke combinatie van gezonde plukboompjes, vers te leveren blad en daarnaast nog andere Moringaprodukten van biologische afkomst tegen een betaalbare prijs aan te bieden.
Ik heb er zin in, het is een prachtig product, waar ik me met hart en ziel voor in ga zetten.

 

JANE SCOTT


In mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk werk ik al langer dan 20 jaar als fytotherapeut, homeopaat en diëtist met planten en kruiden. In al die jaren heb ik veel geleerd over de werkzame stoffen en de toepassing van planten en kruiden, zowel voor het gebruik als voeding en als vitamine.

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Moringa was ik zeer verbaasd. Ik ben nog nooit een plant tegengekomen met zoveel rijkdom qua vitamines, mineralen, antioxidanten en aminozuren.

Mijn eigen ervaring met Moringa en die van mijn klanten zijn zeer positief. Ik ben er van overtuigd dat Moringa de superfood van alle superfoods is en dat Moringa onze toekomst is qua voeding en supplementen.

Ik ben zeer trots om deel te kunnen nemen aan het verspreiden van de kennis en de toepassing van dit wonder van Moeder Natuur!