Ervaringen van klanten bij Moringa’s Finest

 • Reactie op Moringa bladpoeder

Betere kwaliteit poeder.

Echt een behoorlijk verschil met de poeders die in de winkels ( andere merken ) te krijgen zijn. De kleur is al veel groener, maar vooral de smaak is zoveel beter, veel minder bitter . Er is er maar eentje beter en dat is de moringa delicata !

Ideaal aan poeder is dat het overal aan toe te voegen is , je kan er ook heerlijke maskers mee maken voor het gezicht , dus echt multi inzetbaar.

Angela

 • Reactie op Verse Moringa bladeren

Toppie!

Toen ik vorig jaar moringa’s finest ontdekte was ik zeer verrast dat er ook verse moringa in het assortiment zat. Ik kende het eigenlijk alleen als supplement. Het is een tropische plant dus erg bijzonder dat het in Nederland verkrijgbaar is.

Echt een geweldig idee van Jouke om dit te gaan kweken
Door de zorg en liefde waarmee de planten gekweekt zijn is het energetische niveau erg hoog. Ook de kwaliteit en prijs zijn meer dan perfect voor dit mooie product.

Verse moringa bladeren zijn een vast onderdeel geworden van mijn ochtend shake. Maar ook in mijn dagelijkse salade is het onmisbaar.
Als je de bos meteen stript en de bladeren lucht dicht bewaart blijven ze zeker twee tot drie weken vers.

Ik heb geen gezondheidsklachten dus kan ik daar niets over melden, maar ik merk zeker een positief verschil in mijn lichamelijke en geestelijke energie, echt toppie! De service, levering en contact is altijd naar wens, een compliment is dus zeker op zijn plaats.

Marjan

 • Reactie op Moringa Delicata thee

De lekkerste !

Ik drink elke dag gemiddeld 3 kopen Moringa per dag. Maar deze (grove) thee geeft echt het meeste smaak , heerlijk! Mocht je moeite hebben met een thee ei, de thee zakjes die te krijgen zijn werken perfect samen met deze thee. Als je Moringa fan bent mag deze niet ontbreken.

Angela

 • Reactie op Moringa Delicata bladpoeder

Hoogstaand product!

Erg mooi product bovenop de toch al hoge kwaliteit reguliere bladpoeder van Moringa’s Finest. Net wat groener, net wat fijner. Er zitten duidelijk geen takjes meegemalen, hooguit jonge bladnerf. Sommige merken poeders zien zo flets groengrijzig dat je gewoon ziet dat er takjes mee zijn gemalen en ik ga echt enkel voor het bladgroen.
Ik meen dat deze bladeren in donkere kasten worden gedroogd, dit tegenover de vaak zon gedroogde bladeren. Door het UV-licht van de zon gaat na het plukken e.e.a. verloren en het verliest tevens daarmee zijn kleur. Nog een reden waarom de Delicata mijn voorkeur geniet.

Voor mij is het belangrijk dat het bladpoeder wat ik gebruik en adviseer zijn maximale voedingwaarde bevat en ook nog comfortabel in te nemen is met bijv. yoghurt of sap. Er komen regelmatig mensen op mijn pad met een gastric bypass of diabetes, of beiden. Dit is een van de moeilijkere doelgroepen betreffende voeding en supplementen en met name de opname hiervan. Binnen deze groep wordt regelmatig diaree ervaren welke het lichaam deels de kans ontneemt om essentiële nutriënten op te nemen. Dit bladpoeder raad ik bij deze mensen graag aan en met succes mag ik zeggen. Er wordt met name vooruitgang bevonden in de algehele energiehuishouding, spijsvertering/stoelgang/ontlasting en verlaging van de bloedsuikerspiegel.

Door eigen en anderen hun ervaring durf ik wel te zeggen dat dit een van de beste bladpoeders is die er te krijgen zijn en het doet wat moringa mag doen. En de prijs is ook vriendelijk.

Hartelijke groet,

Andre van Zuijlen
Natuurvoedingsadviseur

 • Reactie op Moringa Olie 200ml

Moringa

Ik gebruik de Moringa olie nu al enige tijd, en ik kan niet anders zeggen als: heerlijk! Mijn huid is hooggevoelig/vet/vochtarm plus een acné-huid. En nu……vrijwel geen acné, vochtgehalte redelijk op peil, gladder en vrijwel geen irritaties.

Het werkt ook uitstekend in je haar. Smeer het in de haarpunten, of als een masker op de hoofdhuid en in het haar. Werkt uitstekend! Ook op je lichaam is het effect goed en voelt aangenaam. Als je nagels extra voeding nodig hebben…..moringa olie!! M.a.w. …de olie is multi inzetbaar.

Nelleke

 • Reactie op Moringa Capsules

Excellent product!

Ik slik nu regelmatig de capsules van Moringa’s Finest.
Ik merk het wel degelijk! meer energie, en voel me erg prettig.
Voordeel is voor mij, dat de capsules beter inslikbaar zijn dan de tabletten.
De thee is ook geweldig! wat een fijne zachte smaak. Een oppepper in de ochtend!

M.v.g.
Jelmer

 • Reactie op Moringa bladpoeder

Ik voel me goed!

Ik was erg benieuwd na alle positieve verhalen en gebruik het nu bijna dagelijks in fruitdrankjes en voel me top!

Jan

 • Reactie op Moringa Olie 100ml

Super olie

Gebruik de olie nu enkele maanden, het trekt erg snel in de huid en laat haar zacht achter.
Ik heb een erg droge huid. En mijn huid voelt niet strak of droog aan, na het 1 keer aan te brengen.

Ik heb ook gemerkt dat mijn huid wat steviger is, minder lijntjes en rimpeltjes.
en littekens die ik had, lijken te vervagen.

Angelique

 • Reactie op Moringa thee

Kadootje van de dag

Heerlijk kopje thee in de ochtend.
Een rust momentje van de dag, met een typische smaak. Aande smaak moet je even wennen, maar als je gewend bent aan de smaak is gewone thee eigenlijk niet meer zo lekker

Chantal 

 • Reactie op Moringa Olie 100ml

Een topper voor je huid.

Dit is de meest voedzame en herstellende olie voor je huid die ik ken. De meest extreem droge huid knapt binnen een paar dagen op.
Ook erg fijn bij wondjes of zonnebrand, heelt snel en geeft bijna tot geen (licht aan de ernst van je wond) littekens!

Angela

 • Reactie op Moringa boom

Moringa boom en zaden

Ik ben zeer tevreden. De boompjes komen goed aan. De eerste ging in de winter dood doordat hij luis kreeg. Deze zomer een nieuwe besteld. Door het mooie weer is hij enorm gegroeid. Op aanraden een teentje knoflook erbij gepoot. Ik hoop dat hij nu luisvrij blijft. Hij zit inmiddels vol bloemen. We hebben heel wat bladeren geoogst. Een zaadje van de zaden die ik besteld hebt, in de grond gepoot. Hij ontkiemde netjes en is inmiddels een aardig boompje geworden.

M.G. ter Braak

© Moringa’s Finest – Ervaringen van Klanten