Over Moringa’s Finest – Onze Missie

geplaatst in: Nieuws | 0

Moringa's FinestMet Moringa’s Finest streven we ernaar om de Moringa Oleifera meer bekendheid te geven, eigenlijk erkenning. Een plantaardig voedsel dat zonder dierenleed kan helpen om zowel mens als dier gevoed en gezond te krijgen. Eiwitten, mineralen, vitamines, aminozuren, antioxidanten, bioflavinoïden etc. alles zit er in en in enorme grote hoeveelheden.

Voor de westerse mens is het een mooie toevoeging in ons dagelijks voedsel welke door massaproductie vaak te arm en eenzijdig wordt. Voor armere landen is Moringa Oleifera een geschenk uit de hemel om voedselschaarste op te lossen. We hebben dan al ook meerdere projecten in vnl. Afrika gesponsord en zullen daar mee doorgaan.

Door Moringa als vers product aan te bieden zijn we voorlopig nog uniek in Europa, ook de plukboompjes kom je nergens zo mooi en goedkoop tegen. Wat we niet zelf kunnen maken importeren we van een farm in India die met biologische verantwoorde teelt het bladpoeder en de olie maakt. We verkopen deze producten tegen een zeer schappelijke prijs, onze kachel moet ook roken.

We zijn een jong en dynamisch bedrijfje dat in de toekomst nog veel gaat bieden. Kijk goed rond, wees objectief, hopelijk komt u steeds weer bij Moringa’s Finest terug. Iedereen die dit leest bedanken wij allereerst voor uw steun, daarnaast hopen we u als terugkerende tevreden klant te zien.

*Een bericht op de facebook pagina van Moringa’s Finest.

Moringa poeder – Moringa olie – Moringa tabletten – Moringa capsules – Moringa boom – Moringa thee – Moringa Oleifera – Moringa bestellen – Moringa kopen – Informatie over Moringa – Moringa Bladpoeder – Moringa zaden

Geef een antwoord